УХВ Трансмиссион Товер - Линија преноса снаге високог напона

- Oct 12, 2018 -

380 метара, у Зхоусхан-у је саграђен највиши торањ највишег свјетског торња за пренос снаге. Кулминација значи да ће електрична мрежа Зхоусхан бити надограђена са електроенергетске мреже од 220 кВ до 500 кВ, а преносни капацитет оточне електроенергетске мреже ће бити значајно побољшан, што ће задовољити будућу потражњу пројеката прераде, складиштења и транспорта нафте на Зхоусхан Исландс Нев Област, провинција Зхејианг.


Новинари на мјесту да виде, на специјалном седишту под подизањем држача двоструке руке, оквир за подизање крова на 380 метара надморске висине полако је стигао на одређену позицију. Грађевинско особље стоји у вјешаличкој корпи од 0,4 квадратна метра за причвршћивање вијака торња материјала, а уско у сарадњи са носиоцем, грешка померања прикључка материјала на столу се контролише на 0,1 мм.


Пенг Ликин, извршни директор Ксихуменовог одјела за изградњу дугог распона и високоградње, изјавио је да је грађевински тим завршио грађевинске задатке од 370 м Зхоусхан пријеносног торња и 296 метара Јужноамеричког пријеносног торња, те нагомилали богато искуство за ово пројекат. Пријављено је да се кула налази на острву Јинтанг и острву Цези, Зхоусхан, укупне висине 380 метара и распона од 2656 метара. Поставио је низ светских рекорда о висини, укупној тежини, отварању фасаде и величини главног торња преносног торња.


Велика кула западне капије је важан део пројекта интерконекције од 500 тона у Зхоусхан-у. Пројекат, који је почео са изградњом 28. децембра 2016. године, састоји се од 16 подпројекта, 2 нове 500 кВ подстанице и 3 милиона КВА постројења, са укупном инвестицијом од 4,62 милијарди јуана.


Ново подручје архипелага Зхоусхан је први архипелаг Нев Ареа у Кини. Зхоусхан 500 кВ међусобно повезани пројект преноса и трансформације електричне енергије повезује Нингбо и Зхоусхан помоћу технологије преноса енергије океана. Испуњаваће празнину мреже мрежа од 500 кВ у новој области Зхоусхан Арцхипелаго и обезбедити енергетску гаранцију за његов развој.


Inače

Srodni proizvodi

  • Хибридна решеткаста кула
  • Самоподизајна јарбол
  • Антенски торањ
  • Сигнални пол
  • Структура сигнала железнице
  • Челична ограда