Државна мрежа Зхејианг Повер Да би омогућила прву интернетску + Смарт Енерги Дуал базу демонтаже

- Dec 19, 2017 -

Дана 30. новембра, Државна мрежа Зхејианг Повер је званично покренула "Двоструку демонстрациону базу интернета + паметну енергију" (у даљем тексту "Модел база"), прва у својој врсти у енергетској индустрији заснована на теми "Интернет + Смарт Енерги "база података, што указује на то да традиционални пренос енергије и дистрибуција на нову врсту послова енергетски интегрисаних услуга доноси огроман корак напред.

Истог дана, Државна мрежа Зхејианг Повер је такође објавила четири "Интернет +" производа, као што су АПП4.0, Повер Цубе, Енерги Беан и "Ењои +", који су модели "Интернет + Повер Маркетинг". на терену.

ПДА ПДА, претходница АПП4.0, је главна техничка подршка за промоцију "један запока у времену" од стране државне мреже Зхејианг Елецтриц Повер Цо., Лтд. "Сада за моћ посла је стварно згодно, видите ме, су на телефону да се пријаве, не морају да се покрећу једном! " До јануара следеће године ручна снага АПП4.0 доноси више изненађења. Кроз то, корисник може да прати струју код куће; узимање фотографије можете аутоматски идентификовати улазну слику, елиминишући потребу да корисници попуне пословне кораке.

Поред тога, Поцкет Повер АПП4.0 је додао и нову електричну магичну коцу, енергетски пасуљ, "Зхен ењои +" нову услугу. У електричној коцки унесите породични број, величину и остале основне податке, моћи ће вам пружити професионални и персонализовани програм декорације и буџета. Према енергетским пасуљима ускладиштеним у информацијама везаним за корисника, може се израчунати ниво снаге корисника и на основу специфичних информација о снабдевању како би се корисницима пружила персонализована услуга. Поред тога, "Ењои ењои +" је посвећен пословним корисницима, он може пружити пословним корисницима научне индексе моћи, ексклузивни менаџер, електричну класу, опрему, медицинске услуге и остале четири услуге.


Inače

Srodni proizvodi

  • Преносни пол
  • Гуиед Товер
  • Челични монополе
  • Телецом Поле
  • Цамоуфлаге Товер
  • Соларна конзола за напајање