Ли Меи-цхуан, Пионеер оф Вензхоу Елецтриц Повер, отвара фарму у Датонг Лане?

- Dec 19, 2017 -

Године 1871. Ли Меицхенг је рођен у Оухаи Дасан Цхау. Године 1912. Ли Мецхуан и његови пријатељи потрошили су 5.000 сребрних долара под Нингбо бизнисмену Ванг Ксианггу Лотус Схуанглиан Киао (сада у центру града Лотус Роад) да би успоставили фабрике (сада се налази Грид Луцхенг Повер Дистрибутион Бранцх), поставио Вензхоу Пухуа Елецтриц Цо. , Лтд., Ли Меицхуан као менаџер. 27. марта 1914, компанија је започела производњу струје, мијењајући навике живота сијалице у Вензхоуу, ноћни живот Вензхоу људи, али је такођер отворио увод у индустрију енергије Вензхоу, поставио темеље за индустрију енергије у Вензхоуу. Због тога је Ли Меицхуан познат и као "оснивач енергетске индустрије у Вензхоуу."

Ламп компаније да успоставе огромну потражњу за средствима, основна средства Ли Мецхуан-а су из ранијих година у Датонг Лане отворили две апотеке.

За точно време лекова Ли Мецхуан, Зхенг Иуанцхенг искрено више није верификован. Рекао је да је у раним годинама Републике Кине било много апотека у Датонг Ланеу, који су звали "Фармацеутска улица". Мој деда је први пут отворен на сјеверном излазу из Датонг Ланеа, апотеке под називом "Сен Тонг Фенг", посао је убрзан. Касније, мој деда Лане је такође пронашао продавницу јужно од ушћа на супериорној локацији, а велика продавница, па је други син Син Ли Ју отворио у апотеци "Зхонгхе Сенате". У то време, две апотеке чувају улице и траке Датонг Ланеа најбоље су радиле, а посао је био убрзан.

Цхенг Иуан Цхенг је рекао да не зна који је лек продат у дрогерији, али су му родитељи рекли да је разлог зашто је име "Сенат" због тога што продају апотека треба да буде гинсенг и друга трава.

Зато што је у то вријеме Ли Меицхуан такође основао лаку компанију, менаџмент се бори да се носи са две апотеке од стране Ли Иудонг царе. Нажалост, Ли Иу је убрзо преминуо. Због неуређеног управљања, Ли Мецхуан је морао од сада да пребаци две апотеке, а затим напусти љекарску операцију компаније Датанг Лане.


Inače

Srodni proizvodi

  • Изузетно високонапонски преносни торањ
  • Електрични електрични пол
  • Телецом Поле
  • Цамоуфлаге Товерс
  • Соларна конзола за напајање
  • Фотонапонски носач