Приступ чистом енергијом без баријера

- Dec 19, 2017 -

21ст Центури Бусинесс Хералд је нагласио да у овом тренутку постоји тржиште за трговање електричном енергијом у оквиру Државне грид корпорације Кине. Ако се то може уклонити, друге електроенергетске компаније ће сарађивати са одговарајућим реформама тако да се може формирати директна трансакција електричне енергије у цијелој земљи.

Међутим, неопходно је реформисати и различите субвенције за различиту реформу електроенергетике, примјену исте фазе конкуренције, прошлост како би се очистила политика преноса и дистрибуције енергије.

Према мјерама за одлагање енергије које штеде енергију формулисане од стране НДРЦ-а и других одјела, енергетско уштеду енергије и диспечирање обновљивих извора енергије ће имати приоритет како би се смањила потрошња енергије и емисија загађујућих материја.

Кликните овде да видите, топлотна снага угља на крају распореда снаге. Међутим, тренутно је цијена топлотне енергије на угаљ јефтина а нето цена интернета је око 4, тако да стварни трошкови производње електричне енергије буду само око 2 цента по степену.

Лин Бокианг да су цене обновљиве енергије веће од друге електричне енергије, тешко је конкурисати топлотном енергијом, потребу за посебним политикама за заштиту.

"Ако обновљива енергија без обзира на случај, не постоји начин да се настави развој чистих енергија и субвенције на бини, не само од цијене, већ и за другу заштиту."

Чак и Верл је истакао да је неопходно активно увести социјални капитал, убрзати реформу електроенергетског система на продајној страни, подстакнути друштвени капитал за оснивање компанија за продају електричне енергије и подстицати друштвени капитал да се укључе у инкременталне дистрибутивне компаније, укључујући и развој постојећег дистрибутивног бизниса Мјешовито власништво над привредом у облику друштвеног капитала за улазак. "Генерално, у наредној фази, реформа електроенергетског система ће ући у нову фазу пуног пилота и уредног напретка".


Inače

Srodni proizvodi

  • Флангед Монополе
  • Спољна челична структура
  • Монополе
  • Антенски торањ
  • У Болтс
  • Студ Болт