Постоје четири недостатка у производњи енергије вјетра

- Dec 19, 2017 -

Према подацима компаније за дизајн електричне енергије, у нашој земљи, вјетроенергетска индустрија се у посљедњих неколико година развијала брзо, а годишњи раст производње вјетроелектрана такође расте. Од краја прошле године, инсталирани капацитет вјетроелектране достигао је 75 милиона киловата и постао први на свијету Вјетроелектрана је уграђена у већину земаља.

Међутим, развој ветроелектране, али и неки проблеми, са највећим инсталираним капацитетом вјетроелектране у првој земљи, смањење вјетроелектране је први велики. У 2011. години количина одбачене електричне енергије износила је 10 милијарди киловат сати, а количина одбачене електричне енергије у 2012. години износила је 20 милијарди киловат-сати. Ако користите угаљ за производњу струје, потрошили бисте око 6 милиона тона угља. Ова бројка је веома алармантна, узрокујући озбиљно трошење ресурса.

Што се тиче развоја индустрије ветроелектране у Кини тренутно, у будућности се могу наћи четири препрека у развоју вјетроелектране. Ово су планирани енергетски систем који није глатко, механизам цена је неразуман, енергија вјетра је неравномјерно распоређена и планирање електроенергетских мрежа је неадекватно. Ови проблеми су такође очигледни и хитна потреба за решавањем проблема.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Преносне куле високог напона
  • Изузетно високонапонски преносни торањ
  • Стеел Пипе Товер
  • Цамера Поле
  • Соларна конзола за монтажу панела
  • Прикључни вијци