Одржавање снаге у квалитету услуге

- Dec 19, 2017 -

У енергетској индустрији треба имати квалитетну услугу, у времену да корисник реши проблем. Нанцхонг Цити, провинција Сицхуан, постоји такав "тим за одржавање моћи", они су висококвалитетне услуге за становнике да реше проблем снаге. Повер Десигн Цомпани са Вама да разумијете релевантне извјештаје.

У провинцији Сицхуан постоји тим за стручну службу, а један је широко похваљен од стране људи. Ово је тим службе за електричну енергију компаније Зханг Сиде. Они се називају "Електрична енергија 110" од стране њихових власника.

Локални, све док власници проблема са снагом, прво ће размишљати о потрази за тимом за снабдевање Зханг СиДЕ-ом да реши проблем. Све док постоји проблем са коришћењем електричне енергије од стране власника, сви они стижу и реше је што пре. У том подручју сусрели су се са неким угроженим групама, а такође пружају бесплатну услугу на лицу места.

Захваљујући прецизном раду, љубазној служби, али и посебним групама се брига, похваљени су. Без обзира да ли је вјетровита киша или Универзитет временске вртлоге, они одмах решавају проблем за корисника. Док су радили напорно, нису имали притужбе.

Запослени у електроенергетици морају обављати најосновнији сервис. У поређењу са неким сервисним индустријама, њихова услуга је боља. Постали су прелеп "пејзаж" у енергетској индустрији. Како се врши дневна контрола пнеуматског преноса


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Изузетно високонапонски преносни торањ
  • Самоподизајна јарбол
  • Електрични електрични пол
  • Подстаница Гантри Структура
  • Гуиед Маст
  • Слип-ин Јоинт Стеел Маст