Увођење у вези са технологијом производње отпадне топлоте ниске температуре

- Dec 19, 2017 -

Производња ниске температуре отпадне топлотне енергије се односи на коришћење вишка топлоте, претварање електричне енергије у технологију. Ово може у потпуности искористити многа производна предузећа. За производна предузећа, као што су предузећа за производњу челика, хемијска предузећа, цементна и петрохемијска предузећа ће имати већу топлоту. Коришћењем отпадне топлоте настале отпадним гасом, отпадним отпадом, отпадном паром итд. Ових предузећа за производњу електричне енергије је технологија која штеди ресурсе и штити околину која користи земљу и људима. У поређењу са производњом топлотне енергије, производњу нуклеарне енергије, производњу отпадне топлоте не треба потрошити енергију, неће произвести вишак загађења. Употреба отпадних отпадних топлотних ресурса може створити много вриједности.

Генерисање отпадне топлоте углавном захтијева котао за отпадну топлоту за производњу енергије. Употреба отпадне топлоте није иста. Неки користе директну отпадну топлоту за производњу електричне енергије, неки индиректно. Индиректна употреба односи се на употребу топлоте претворене у друге изворе енергије, као што је стварање пара за производњу електричне енергије.

Укратко, производња отпадне топлотне енергије је технологија производње електричне енергије која користи земљи и људима. Тренутно кинеска производња топлотне енергије још није популарна. Повећати капацитете за производњу отпадне топлотне енергије, представља иницијативу одрживог развоја.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Преносне куле високог напона
  • Флангед Монополе
  • Гуиед Маст
  • Монополе
  • Ћелија на кули
  • Бол у комплетном навоју