Детаљна интелигентна трафостаница са карактеристикама

- Dec 19, 2017 -

Пре свега, интелигентна трафостаница и цјелокупни мрежни контакт

Интелигентна трафо станица игра важну улогу у систему паметних мрежа. Погодно је за блиску везу свих веза у целој мрежи. Паметна мрежа је јединствена, спречава и контролише појаву интерконективних несрећа са операцијама мреже и постиже више јединствене координације између нивоа. И формирати јединствене паметне решетке мреже и везе. То чини читаву мрежу више свјесну интелигентне трафостанице која је постала важан дио електричне мреже у електричној мрежи како би играла незаменљиву улогу и функцију.

Друго, интелигентна подстаница подржава паметну мрежу

Интелигентна аутоматизација трафостаница и интелигентне функције, са дизајнерског и оперативног нивоа, требало би да буду конзистентне са паметном мрежом, можете пустити паметну мрежу у сигурно, стабилно, ефикасно, околишно и отворено окружење. Интеграција хардвера и оптимизација уређаја може постићи боље резултате, а софтвер може бити бољи и са разликом.

Поново интелигентна трафостаница која одговара преносној мрежи УХВ

УХВ далеководе у паметној мрежи представљају важну преносну мрежу, у одређеном степену техничких потешкоћа, са чиме се суочавамо велики капацитет и високи напон. Интелигентна трафостаница високонапонске подстанице може да задовољи УХВ преносну мрежу која може ефикасно решити проблем изолације опреме, прекидања и прекидања, те стога игра важну улогу у УХВ опреми преносне мреже.

На крају, нисконапонски подстанак интелигентан приступ дистрибуираној моћи

Паметна мрежа ће имати приступ интермитентним дистрибуираним изворима енергије, као што су вјетар и соларна енергија, а интелигентне подстанице то могу учинити, било да се ради о технологији или управљању, хардверу или софтверу, који узима у обзир повезивање дистрибуираних извора напајања Проблеми, чиме се формира нови начин рада мреже и дистрибутивне мреже.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Гуиед Товер
  • Ирон Товер
  • Телевизијски торањ
  • Сигнални пол
  • Полигонални челични полови
  • У Болтс