Развој чистог развоја који се суочава са изазовима

- Dec 19, 2017 -

Прво, побољшање механизма чистог развоја енергије

За развој чисте енергије потребна је координација и поновно успостављање одјељења, а надзорни рад различитих одељења треба даље побољшати. Због тога што нема координираног међуресорног рада, што доводи до децентрализације ресурса, недостатка ресурса и проблема са поновним изградњом платформе, иако су уведене неке политике развоја чистог енергетског сектора, али имплементација је превише тешка, па се политика треба побољшати, имплементација интензитета Више за надоградњу.

Друго питање, за чисти развој енергије потребно је укупно планирање

У многим регионима, циљ развоја чисте енергије није у складу са циљем националног планирања. Скала и решење нису избалансирани. Скала новог развоја енергије је превелика, што резултира недовољним капацитетом за локалну потрошњу. Развој и управљање чистом енергијом није равномерно, отежавајући развој чисте енергије. Развој чисте енергије и развој националне мреже нису јединствени. Иако би требало да буду проглашени многи национални планови за обновљиву енергију, од тада нису видјели никакав увод. Ово је озбиљно ометало развој енергетских ресурса и енергетске мреже.

Три питања, развој вјетроенергије на подморју није довољан

Вјетрењача на југоисточној обали земље је богата, тако да има велики потенцијал за производњу енергије вјетра, што је од великог значаја за побољшање домаћих технологија чисте енергије. Тренутно је технички ниво вјетроагрегата оффсхоре релативно низак, а тим истраживања и развоја је у повоју. Ветроелектране на ветроелектрани укључују многе области, тако да је одобравање пројекта теже, а механизам утврђивања цене вјетроелектрана на мору још није формиран, што је нежељени ефекат за инвеститоре.

Питање четири, тржиште чистих енергетских апликација које се развијају

Нова енергија се примењује на сва поља, нова енергетска возила морају бити ојачана на много начина, као што су пуњење објеката за нова енергетска возила, нова енергетска возила до сада која још нису добро популаризована, ова питања треба размотрити. Иако влада даје одређену подршку и помоћ, још увијек нема фундаменталних рјешења проблема.


Relevantne industrije znanja

Srodni proizvodi

  • Челични монополе
  • Структура тежине челика
  • Мобиле Радио Стеел Товер
  • Челична ограда
  • Товер Повер Генератор Товер
  • Тапперед Лигхт Поле