О нама

Kontaktiraj nas

Qingdao Huijintong Power Equipment Co.

Adresa: Industrijski park Ducun, Jiaozhou, Qingdao, Shandong, Kina

Tel: + 86-532-55689679

M / P: +8613969871727

E-mail: overseas@hjttower.com

Qingdao Huijintong Power Equipment Co.

Наша историја

Кингдао Хуијинтонг Повер Екуипмент Цо, Лтд је професионални произвођач који производи различите галванизиране челичне конструкције укључујући челичне кутије са решетком од углата , челичне цеви, комуникацијске кутије, челични пол, структуру постројења, соларни носач, радио и телевизијски кула, структуру биљака и разно. Челичне конструкције, итд. Који се користе за 1000кВ високонапонске и напонске нивое преносних водова.

ХЈТ има производну дозволу за производњу 1000КВ далековода и производну квалификацију челичне цијеви која се користи за трансмисију од четири колоне 750кВ; јединица је учествовала у припреми 2012 издања ДЛ / Т646-2012 производне технологије услова за трансмисију челичне цеви структуре. ХЈТ има годишњи производни капацитет од 200.000 тона, капацитета галванизације 200.000 тона. Тренутно, ХЈТ има 1100 запослених, а састоји се од 8 одјела и пет професионалних производних радионица. Са системом управљања производњом ЕРП торња, ХЈТ управља укупним оперативним активностима укључујући продају производа, истраживање и пројектовање, снабдијевање материјалом, прераду и производњу, транспорт, инсталацију и услуге након продаје, итд. Производи се продају у државној мрежи Кина Грид, пет компанија за производњу енергије, производњу вјетроелектрана и микроталасне комуникације, а такођер се извозе у Канаду, Пакистан, Мјанмар и Киргизистан, те у друге земље и округе.

ХЈТ је успоставио савршени систем менаџмента интегрираног квалитета и сигурности у циљу поштовања закона и прописа. У 2010. години, ХЈТ је прошао националну високотехнолошку идентификацију предузећа и до сада има 22 националне патенте. ХЈТ има професионални технолошки истраживачки и развојни тим са 50 професионалних и техничких кадрова; такође је ангажовао велики број домаћих познатих стручњака као техничких саветника да континуирано обезбеђују технолошку иновативност.

Захваљујући дуготрајним и напорним напорима, ХЈТ је завршио многе одличне пројекте снаге, а сада се ХЈТ пење на један и други врх.


Наша фабрика

ХЈТ има напредну и поуздану производну технологију и опрему. ХЈТ поседује домаће напредне физичке и хемијске лабораторије и усваја дигиталне физичке и хемијске тест инструменте тако да се сваки процес од сировина до финалних производа може у потпуности контролисати.


Наш производ

Уградна челична кутија, челични цевни торањ, комуникацијски торањ, челични пол, структура постројења, соларни носач, радио и телевизијски кула, структура биљака и разно. Челичне конструкције.


Апликација производа

Пренос снаге / Телеком / Субстатион / соларна и челична конструкција


Наш цертификат

ЦЕ / ИСО9001 / ИСО14001 / ИСО19001


Опрема за производњу

Имамо две професионалне линије за производњу дигиталних челичних цеви, шест Јапанских линија за заваривање Панасониц робот, једну 2400 тона ЦНЦ савитљиву машину, две машине за аутоматско заваривање у ЦМФ Француској и шест машина за аутоматско сечење плазма и пламена америчког Хипертхерм ЦНЦ система, у потпуности реализују нумеричку контролу на обради челичне цеви. Поред тога, са девет ЦНЦ уградних челичних производних линија, седам производних линија ЦНЦ плоче и три нове производне линије високих брзина за ЦНЦ бушење, ХЈТ има довољно могућности да заврши масовну производњу високонапонског нивоа угловог челичног торња. За антикорозивну производњу усвојена је 150.000 тона производне линије за топло цинковање и центрифугалне вијчане цеви за поцинчање, пројектоване и произведене од стране УСА ВЕСТЕЦХ (Далиан Цомпани), које ефикасно решавају дефектне боје разлике и проблеме адхезије након што су компоненте поцинковане.


Наш сервис

Има две професионалне линије за производњу дигиталних челичних цеви, шест Јапанских линија за заваривање Панасониц робот, једну 2400 т ЦНЦ савитљиву машину, две машине за аутоматско заваривање ЦМФ Франце и шест аутоматских машина за резање плазме и пламена америчког Хипертхерм ЦНЦ система, у потпуности реализују нумеричку контролу на обради челичне цеви. Поред тога, са девет ЦНЦ уградних челичних производних линија, седам производних линија ЦНЦ плоче и три нове производне линије високих брзина за ЦНЦ бушење, ХЈТ има довољно могућности да заврши масовну производњу високонапонског нивоа угловог челичног торња. За антикорозивну производњу усвојена је 150.000 тона производне линије за топло цинковање и центрифугалне вијчане цеви за поцинчање, пројектоване и произведене од стране УСА ВЕСТЕЦХ (Далиан Цомпани), које ефикасно решавају дефектне боје разлике и проблеме адхезије након што су компоненте поцинковане.

Укупно 22 техничког особља послује у Одјељењу за попуњавање услуга, одговорним за поступак испоруке и преноса, помоћ при инсталацији, одржавање, поправку и техничку обуку свих попродајних службеника и способних за уградњу опрему и бављење хитним случајевима. Са специјалним тренингом Одељења за рад, особље је квалификовано за рад на висинама и може се бавити проблемима који настају током инсталације. Након што је роба послата, чланови особља ће стићи на локацију у року од 5 дана прије инсталације, како би помогли грађевинским јединицама. Наши чланови особља су више него способни да предузму услуге у току инсталације челичних торњева.